O mne

Počas môjho života sa vyskytovali situácie, keď som sa začala zamýšľať, prečo sa mi dejú.

A čo sa mi vlastne dialo ?

 

   Začalo to intenzívne v roku 2010, ked sa mi snívalo viac snov za noc a nevedela som, čo s nimi, čo znamenajú. Hľadala som niekoho, kto by mi ich pomohol vysvetliť. Absolvovala som workshop o práci so snami u prof. Heretika. Zároveň som podľa odbornej literatúry skúšala rôzne metódy práce so snami. No nemala som istotu, či si ich vykladám správne. A stále som hľadala niekoho, kto sa výkladom snov zaoberá. Našla som. Pani Štefánia Vejchodská pravidelne mesačne robila výklad sna v časopise Vitalita. V ňom aj publikovala “Malú školu snov” a 3 roky viedla skupinu záujemcov. Vyštudovala “fenomén sna v Prahe”. Pod jej odborným vedením som 3 roky pokračovala v práci so snami.
Prostredníctvom snov, ktorých pribúdalo, sa mi prihováralo moje podvedomie a pomáhalo mi riešiť situácie z bdelého života. Po absolvovaní odborných workshopov, seminárov, konzultácií, a pravidelnom dennom zapisovaní snov, som začala vnímať súvislosti zo snov a denného života.

   Dospela som k rozhodnutiu, že je čas na zmenu v mojom živote. Zamenila som prácu v oblasti ľudských zdrojov za samostatné podnikanie – výklad snov, poradenstvo vo vzťahoch.
Začala som navštevovať najprv prednášky na tému vzťahov. Neskôr k ním príbudli pravidelné mesačné semináre zamerané na vzdelávanie v oblasti duševného zdravia a duchovného rastu pod vedením Diany Grellovej. Až tu začala skutočná práca na sebe. Zároveň sa začali meniť aj moje sny. Nové poznatky a vedomosti praktizujem vo svojom živote (bez činov môžme doslova celý život len presnívať). Využívam pri tom aj informácie zo snov.

   Každý z nás sníva. Preto som sa rozhodla sprostredkovať svoje vedomosti, poznatky a skúsenosti ľuďom, ktorí – podobne ako ja v začiatkoch – čelia zvedavosti, čo sen znamená, či sa ním zaoberať. A pomôcť im prekonať počiatočné tápanie pri výklade. Literatúry o snoch, astrálnom cestovaní a pod., je na trhu veľa, konkrétny sen každého z nás je však jedinečný a naň treba nájsť odpoveď .

A ako žijem ja svoje sny ?

I naďalej snívam v nočných snoch. Cez deň tvorím denné sny. A mením svoju realitu .
Robím prednáškovú činnosť na tému snov. Samotné prednášky môžete nájst v programe “Cafe Nateeva”. Neskôr bude program pridávaný aj na stránku a sociálne siete.

 

A čo mám najradšej? Samotný výklad snov.

 

Comments are closed